DanishEnglish

Om Brasseriet

Brasseriet

Navnet kommer af det franske ”Brasserie”, som er et spisested mellem en café og en restaurant – vi anser dog os selv mere som en restaurant, end en café.
Med vores beliggenhed i hjertet af Herning, på Skolegade, tæt på p-pladser, har vi med 2 årtier haft samme adresse.

Med mere end 20 års erfaring, god service og kvalitet er vi det rigtige valg til en hyggelig middag med vennerne, familien, den bedre halvdel eller forretningsmiddagen – skal der holdes et større arrangement, så tøv ikke, vi har nemlig plads op til 80 personer i vores restaurant og 50 i vores flotte vinkælder.

Musikken er ”lounge meets pop” og vores møbler er dansk design, så læn blot tilbage og nyd middagen, selskabet og stemningen. 

OGSÅ TIL STØRRE FESTER OG SELSKABER

Med plads til 140 gæster fordelt på 2 plan har vi plads til både små og større arrangementer.

Skal der afholdes et arrangementer i forbindelse med konfirmationer, bryllupper, familiefester, julefrokoster, kundemøder eller noget andet, så råder vi over dejlige og stemningsfyldte lokaler. Her kan vi tilbyde en varieret og spændende vifte af retter og vine, akkompagneret af hyggelig opdækning og serveringspersonale.

I stueplanen ligger vores a la carte restaurant, med plads op til 70-80 siddende gæster.

Nede i kælderen ligger vores vinkælder, som vi bruger som selskabslokale med plads til 50 personer.
I mellemgangen mellem vinkælderen og “Backgammonbordet” er vores hyggelige lounge, som kan indrettes til et lille selskab til 12 personer.

Kontakt os for at, høre nærmere omkring mulighederne, for netop dit arrangement.