Vores kokke har i år kreeret en 4 retters menu.
Alt forarbejdet er lavet, så du kan være sammen med dit selskab istedet for at bruge for meget tid i køkkenet. Dog slipper du ikke helt – det eneste du skal er, at lave de sidste tilberedninger samt anrette. En vejledning medfølger.
NYTÅRSMENUEN I ÅR BYDER PÅ
HJEMBAGT BRØD
***
BISQUE OG JOMFRUHUMMER
Cremet hummerbisque – Grillet Jomfruhummer
***
VESTEHAVS FISK
Torsk – Ristet Pancetta i urtesmør – Let svitsede zucchini strimler – Muslingesauce
***
MØRBRAD
Oksemørbrad – Bagte rodfrugter – Pommes Ann – Morkelsauce
***
NYTÅRSDESSERTEN ANNO 2021
Gateau Marcel – Syltede Bær
***
PRIS PR. KUVERT 495,-
(Minimum 2 kuverter)
MANGLER DU VIN TIL DIN NYTÅRSMENU?
VINMENU
1 fl. Prosecco “Marsuret”, Italien
1 fl. Chardonnay “Cannonball”, Califonien
1 fl. Compomoro Babera “Accornero, Italien
1 fl. Brigantino “Accornero”, Italien
PRIS FOR 4 FLASKER 495,-
Bestilles senest den 27. december
For bestilling: mail nevzatdogan@jubii.dk / tlf.: 97 22 26 44
Du modtager en bekræftelse på din bestilling samt afhentningstidspunkt via mail eller sms.
Menuen afhentes nytårsdag mellem kl. 12-16.
Vi øsnker alle sammen et godt år 2022!
Med venlig hilsen
Nevzat Dogan og Team Brasseriet