I forbindelse med messer og koncerter tilbyder vi en simplificeret udgave af vores a la carte menu.
Det er kun denne menu som er gældende, ønskes der andet, bedes i venligst kontakte os inden besøget.
FORRETTER
TapastallerkenBasilikumpesto, Tzatziki, Filoruller med Fetaost, Chili marineret Tigerrejer, Røget laks og Crispy fish |
118,- |
Karl Johan Suppe – Sprødt |
98, |
Jomfuhummer – Avocadocreme- Nøddevinaigrette |
98,- |
Røget laks – Rygeostcreme – Små salat – Sprødt |
98,- |
Carpaccio af Oksemørbrad – Trøffelmayo – Små salat – Parmigiano-Reggiano |
98,- |
Perlehønebryst – Morkelsauce |
238,- |
Pighvar – Skilt muslingesauce |
258,- |
Oksemørbrad 200g – Madagascar Pebersauce |
288,- |
Boeuf Bearnaise “USA Greater Omaha” 300g
N.Y Strip – Pommes Frites – Bearnaisesauce |
328,- |
Tournedos Rossini af Oksemørbrad – Ristet Foie Gras – Morkelsauce |
328,- |
(Alle hovedretter serveres med friske grøntsager og kartoffelgarniture)
Osteplatte med 4 europæiske oste – Sødt – Sprødt – Oliven |
88,- |
Gateau Marcel – Frugt – Vaniljeis |
88,-,- |
Lun Chokoladefondant – Frugt – Vaniljeis |
88,- |
Klassisk Crème Brûlée – Frugt |
88,- |
Pandekage – Frugt – Vaniljeis |
78,- |